Område

Ekonomi

Connect

Söker du nya utmaningar inom ekonomi?

En ekonomiavdelning finns på varje bolag - oavsett bransch och storlek. Det är något vi på Amendo har tänkt vidare på. Sedan 2001 har vi arbetat med att tillsätta kompetens till några av branschens största bolag och ekonomiavdelningar. 

Oavsett om du är student, nyutexaminerad, egen konsult eller har lång erfarenhet i branschen har vi rätt utmaning för dig. Här hittar du de jobb vi har ute just nu, både för rekrytering och konsultuppdrag.

Hittar du inte rätt utmaning? Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om nya lediga jobb inom ekonomi. Varmt välkommen till vårt nätverk!

#workatamendo

På Amendo arbetar glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, hållbarhet, jämlikhet, måndagar, fredagar och allt däremellan. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Är du i behov av kompetens inom ekonomi?

Oavsett om du behöver bemanna en hel ekonomiavdelning eller rekrytera en erfaren redovisningschef har vi nätverket och kunskapen för att göra jobbet. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig med rätt kompetens.

Kontakta oss

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Luleå

Aurorumvägen 2
977 75 Luleå Vägbeskrivning info@amendo.se 070-299 95 65 Se sida

Malmö

Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Sundsvall

Universitetsallén 32
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor