Område

Övriga områden

Connect
2958567

Är du redo?

Utöver vår nisch ekonomi, bank, finans och försäkring hjälper vi våra kunder att tillsätta en mängd andra tjänster. Många av dem är inom HR och marknad - men även inom administration och kundtjänst.

Här finner du våra lediga tjänster som inte är rena finans- eller försäkringsroller, inte heller verksamma inom en ekonomiavdelning. Möjligheterna är oändliga - oavsett var i karriären du befinner dig. Välkommen med din ansökan!

Hittar du inte rätt utmaning? Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om nya lediga jobb inom området.

#workatamendo

På Amendo arbetar glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, hållbarhet, jämlikhet, måndagar, fredagar och allt däremellan. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Söker du din nästa medarbetare?

Är du på jakt efter kompetens inom HR, inköp eller digital marknadsföring? Vi på Amendo har gedigen erfarenhet av och kunskap i att tillsätta kompetens inom många områden utöver vår nisch. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig och din avdelning.

Kontakta oss

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Östra Hamngatan 17
411 10 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Linköping

Linköping Travel Center
582 22 Linköping Vägbeskrivning Se sida

Sundsvall

Storgatan 18
852 30 Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor