Område

Finans & Försäkring

Connect

Söker du nya utmaningar inom finans eller försäkring?

Då har du hittat rätt! Sedan 2001 har vi på Amendo arbetat med att tillsätta kompetens till några av landets största banker, fondbolag, försäkringsbolag och spännande uppstickare inom såväl finans som försäkring. 

Hos oss hittar du nya utmaningar som passar dig oavsett om du är specialist, chef eller har några års erfarenhet i branschen - men även dig som är nyutexaminerad. Nedan ser du vilka jobb vi har ute just nu, både för rekrytering och konsultuppdrag. 

Lediga jobb

Alla jobb

Hittar du inte rätt utmaning? Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad om nya lediga jobb inom finans och försäkring. Varmt välkommen till vårt nätverk!

#workatamendo

På Amendo arbetar glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! Vi gillar människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, hållbarhet, jämlikhet, måndagar, fredagar och allt däremellan. Vår vision är att utveckla världen med kompetens. Det uppnår vi genom att arbeta nära våra kunder och kandidater, vara nyfikna på omvärlden och hela tiden vilja framåt.

Är du i behov av kompetens inom finans och försäkring?

Vi är specialiserade på att bemanna och rekrytera kompetens inom finans och försäkring - på alla nivåer. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta rätt lösning anpassat efter dina behov och förutsättningar. 

Kontakta oss

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Göteborg

Östra Hamngatan 16
411 09 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Luleå

Aurorumvägen 2
977 75 Luleå Vägbeskrivning info@amendo.se 070-299 95 65 Se sida

Malmö

Malmöhusvägen 1
211 18 Malmö Vägbeskrivning Se sida

Sundsvall

Universitetsallén 32
852 34 Sundsvall Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor